Welkom bij De Biotandenbleker ! Maak meteen een afspraak.

Extra Informatie

Veelgestelde vragen (update 10/2022):

Hoe verloopt het bleekproces/polijstproces?

Wij bieden twee behandelingen aan: polijsten en bleken.

Bleken kost €9,99 per sessie en begint vanaf minimaal 2 sessies tot maximaal 7 sessies. Bij het bleken krijg je een mondspreider in je mond, waarna er bescherming wordt geplaatst op je lippen en tandvlees. Daarna plaatsen we onze unieke bleekgel op je tanden, waarna een speciale lamp op je mond wordt gericht. Deze lamp gaat na één sessie van 20 minuten vanzelf uit, en dan kan de klant zijn/haar mond spoelen in de spoelkamer. Daarna komt men terug en beginnen we met de tweede sessie.

Drie sessies achter elkaar duren 60 minuten, en vormen een soort opschoonproces. Vanaf 4/5 sessies beginnen de tanden daadwerkelijk witter te worden. Na 7 sessies heeft de klant het beste resultaat verkregen die in één dag verkregen kan worden.

Tijdens het bleken zit u in een massagestoel en kunt u genieten van een leuke film op Netflix of Disney+. Ook kunt u gewoon uw eigen oordopjes indoen en uzelf vermaken op uw smartphone.

Iedereen die wittere tanden wilt (en geen melktanden meer heeft) kan zijn/haar tanden bij ons laten bleken. Ook rokers, klanten die van koffie/thee/rode wijn houden, klanten met gevoelig tandvlees of gevoelige tanden of klanten die in een rolstoel zitten.

Polijsten duurt in totaal ±5 minuten + 2 minuten inwerktijd en wordt gedaan vooraf het bleekproces. Er wordt een mondspreider ingebracht, polijstpasta aangebracht op de tanden en dan wordt er gepolijst.

Door een stofje in de polijstpasta gaan de poriën van uw tanden open staan waardoor de bleekgel beter wordt opgenomen. Dit effect is overigens tijdelijk van aard, ongeveer een uurtje na het bleken is het voorbij.

Verder halen we ook tandplak weg, vlekjes (van koffie/thee of roken), en tandpasta-resten. Sommige tandpasta’s laten namelijk een laagje achter op je tanden om bijv. te helpen tegen gevoeligheid, maar dit kan de werking van de bleekgel belemmeren.

Ook is het een vitamine-behandeling, omdat onze polijstpasta essentiële vitamines en mineralen bevat voor je tanden waardoor de polijstpasta nog even moet intrekken. Na het polijsten smeren we ook vitamine e olie op uw tandvlees als extra bescherming en verzorging.

Vooral als u voor de eerste keer komt of 5 a 7 sessies nodig heeft, raden we echt aan om van tevoren te laten polijsten. Er is een duidelijk verschil in resultaat tussen klanten die wel van tevoren laten polijsten en klanten die het niet laten doen. De kans is daarbij groter dat u spijt krijgt dat u niet heeft gepolijst dan dat u heeft gepolijst. Vooral bij 5 a 7 sessies, wanneer u 2 a 3 uurtjes bezig bent met bleken, is het erg zonde om niet te laten polijsten.

Dit is ons advies, maar het blijft uiteraard uw eigen keuze.

WIJ SLIJPEN UW TANDEN NIET.

 

Welke behandeling kan ik het beste kiezen als ik voor de eerste keer kom?

Als uw tanden al wit zijn en u ze alleen wilt opfrissen, dan raden we 3 sessies aan. Dit is tevens een goede bijhoudbehandeling.

Zijn uw tanden een klein beetje verkleurd hier en daar (bijv. op uw hoektanden), dan is 5 sessies een betere optie. Het vooraf polijsten is ook erg aangeraden, want het maakt echt een duidelijk verschil.

Is het overal wel een beetje (licht)gelig, of is er een lichtgele waas/gloed op uw tanden? Dan heeft u 7 sessies nodig. Polijsten van tevoren is belangrijk voor een goede resultaat.

Als uw tanden erg verkleurd zijn, dan kan het zijn dat 7 sessies niet voldoende is om ze mooi wit te krijgen. In dat geval raden we aan om zo snel mogelijk weer te komen om nogmaals te bleken tot u het resultaat heeft waarmee u tevreden bent.

Houd er rekening mee dat 3 sessies weinig tot geen resultaat zullen opleveren als u voor de eerste keer komt (tenzij u al echt witte tanden heeft). Dit is namelijk alleen een opschoonproces, en tevens een goede bijhoudbehandeling voor terugkerende klanten.

Wij geven dit altijd aan, dus als u dan toch alleen tijd heeft voor 3 sessies, dan is het op eigen risico. U krijgt namelijk niet hetzelfde resultaat van 6 sessies achter elkaar als u bijv. tweemaal 3 sessies neemt – al betaalt u evenveel – en dat is zonde. Het is dan alsof u tweemaal de bijhoudbehandeling heeft gedaan, en dan worden ze alleen iets lichter.

Bij bleken gaat het namelijk niet om hoeveel sessies je doet, maar om hoe lang je achter elkaar bleekt. Dus als uw tanden verkleurd zijn raden we echt aan om de geduld op te brengen voor polijsten en 5 a 7 sessies, en te denken aan het eindresultaat.

Kortom: Hoe meer sessies je achter elkaar neemt op dezelfde dag, des te beter het resultaat. Je kunt het beste pas stoppen als je tevreden bent. Het opsplitsen van de sessies over meerdere dagen geeft helaas niet hetzelfde resultaat, waardoor je eindstand meer sessies nodig zult hebben om het gewenste resultaat te krijgen en dus ook meer geld kwijt bent.

Wij zeggen altijd: je bleekt niet elke dag je tanden, dus als je het doet, doe het dan goed!

Bent u bang voor te witte tanden? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, tenzij u al echt mooie witte tanden heeft en dan toch 7 sessies doet.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Elke sessie duurt 20 minuten, dus het ligt eraan hoeveel sessies u heeft. Houd er rekening mee dat u na elke sessie uw mond gaat spoelen en dat er opnieuw bescherming en bleekgel moet worden aangebracht. Wij raden dan ook aan om geen afspraak in te plannen kort na het bleken.

Als u 3 sessies neemt (60 minuten), reken er dan op dat u één uur en 10-15 minuten bezig bent.

Heeft u 5 sessies (100 minuten) inclusief polijsten, reken dan op 2 uurtjes.

En als u 7 sessies (140 minuten) hebt inclusief polijsten, reken dan op 3 uurtjes.

Waarschuwing: Afspraken kunnen uitlopen door drukte of door klanten die te laat komen. Probeer dus (kort) na het bleken geen andere afspraak in te plannen. Wij proberen de klant altijd van tevoren te waarschuwen als er uitloop is.

 

Waar moet ik rekening mee houden na het bleken?

Na het bleken kunt u minstens 1 uur niets eten/drinken (behalve water) noch uw tanden poetsen of roken. Dit is om tandglazuurschade te voorkomen. Verder raden wij aan om de eerste 3 uur niets te eten (aangezien uw tanden nog steeds witter aan het worden zijn) – doet u dat toch, spoel uw mond dan goed.

Pas de eerste 24 uur goed op met etenswaren die sterk gekleurd zijn of kleurstoffen bevatten (frisdrank, koffie, wijn, sambal, tomatensaus, ketjap. kurkuma, saffraan etc.). Probeer ook zure etenswaren te vermijden (azijn, citroen, kiwi, energy-drank etc.).

Wat u wel kunt eten: pasta roomsaus, patatje mayo, broodje kaas – alles wat geen sterke kleuren bevat.

 

Hoe lang blijft het resultaat?

Wanneer je je tanden bleekt verwijdert de bleekgel de gelige kleur door de witte pigment uit je eigen tand te halen. Dit is semi-permanent.

Er kan lichte verkleuring ontstaan door de maanden heen (dit gebeurd ook als u niet bleekt). Dit verschilt per persoon en hangt af van tandverzorging, eet- en drinkgewoontes, roken, hormonen etc.

Sommige klanten hebben nog steeds dezelfde witte kleur na 1 jaar, alsof ze gisteren nog 7 sessies hebben gehad. Andere klanten (vooral koffie-/theedrinkers en rokers) zien sneller verkleuring, en komen bijv. elke 3 a 6 maanden om de kleur bij te houden.

Maar u hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de kleur weer wordt zoals het was voor het bleken. De kleur die je tanden hebben voorafgaand het bleken is in jaren opgebouwd. Het kan dan ook weer jaren duren voordat ze weer dezelfde kleur zijn.

Om het resultaat langer mooi te houden raden we aan om uw mond te spoelen na het eten/drinken/roken – dit is overigens ook erg goed voor de gezondheid van uw tanden.

Ook verkopen wij ook een speciale tandpasta die ontwikkeld is voor blekers. Deze tandpasta bevat een stofje waardoor deze tandpasta uw tanden wit houdt na het bleken en zelfs iets witter kan maken. Ook zitten er verschillende vitamines in die goed zijn voor de tanden en tandvlees.

Verder kunt u wanneer u wilt bij ons terecht voor een opschoning van de kleur door minimaal 3 sessies te doen (of meer sessies als u toch een wittere kleur wilt). Over het algemeen raden we aan 1x per 3/6 maanden even 3 sessies te doen om de kleur op zijn mooist te houden, of wanneer u het nodig vind. Probeer een max aan te houden van 1x per 2 maanden zodat uw tanden de tijd krijgen om te herstellen.

 

Hoe vaak moet ik terugkomen?

Als u na één keer bleken het resultaat heeft behaald dat u wilde, dan hangt het af van uzelf en hoe goed u voor uw tanden zorgt. Sommige klanten komen elke 2, 3 maanden. Andere klanten komen 1x per jaar. En zo zijn er ook klanten die komen wanneer er een belangrijke evenement is of wanneer ze op vakantie gaan.

Ons advies: als 1x per 3 a 6 maanden komt om 3 sessies te doen (€30), dan kunt u het resultaat op zijn mooist houden. Wilt u echt een wittere kleur, dan kunt u beter voor 4/5 sessies gaan, en als u het echt een stuk witter wilt omdat ze nog redelijk verkleurd zijn, dan 6/7 sessies.

Heeft u nog niet het resultaat behaald wat u wilde, dan raden we aan om zo snel mogelijk, het liefst binnen 2 weken, weer te komen en dan te bleken tot u het gewenste resultaat heeft.

 

Kan ik ook bleken als ik vullingen/facings/kronen heb?

U kunt uw tanden bleken, maar vullingen, facings en kronen kleuren niet mee. Meestal maakt dat niet uit.

Als u vullingen heeft in uw voortanden en geen kleurverschil wilt, dan raden wij aan om uw tandarts te vragen of het mogelijk is om uw vullingen (na het bleken van uw tanden) te vervangen met nieuwe vullingen die passen bij de nieuwe kleur van uw tanden.

Als u maar een klein stukje vulling heeft in uw voortanden, dan kan het ook zijn dat u het niet nodig vindt om uw vulling te veranderen omdat het kleurverschil onmerkbaar is. Ook kunt u ervoor kiezen om gewoon te bleken totdat u het verschil te groot vindt worden.

Sommige soorten vullingen/kronen kunnen overigens bijgekleurd worden door de tandarts.

 

Ik heb gevoelige tanden/tandvlees. Kan ik ook bleken? En doet het pijn?

Ja, u kunt ook bleken! Wij hebben enorm veel klanten geholpen die gevoelige tanden of tandvlees hebben, waaronder zelfs klanten die naar speciale tandartsen gaan vanwege hun angsten voor pijn in de mond.

De behandeling hoort over het algemeen geen pijn te doen, en bij de meeste klanten (90%) doet het ook totaal geen pijn. Bij een kleine gedeelte voelt het een beetje gevoelig (maar geen pijn) of voelen 1 a 2 tanden een beetje pijnlijk. Maar daar hebben wij een speciale gel voor met tandversterker zodat de volgende sessie pijnloos verloopt.

Kortom: als je iets voelt, vertel het de behandelaar en geef ook aan waar. Dan kunnen we u helpen zodat het verder pijnloos verloopt.

Voor personen met extra gevoelig tandvlees bieden wij een tandvlees beschermer aan. Deze kost €5. Je kunt ernaar vragen tijdens de behandeling. Al hebben de meeste klanten deze niet nodig, hoe gevoelig hun tandvlees ook is. Daarom kunt u het beste pas kiezen voor deze beschermer als niets anders helpt – wat overigens nog nooit is voorgekomen.

Voor klanten met gevoelige tanden: meestal gaat het goed, maar soms zijn er klanten die 1 a 2 gevoelige tanden krijgen. Op die specifieke tanden kunnen we een andere gel gebruiken, en dan kan de behandeling verder pijnloos voorbij gaan.

De meeste klanten die last krijgen van één of meerdere tanden zijn klanten die whitening-strips hebben gebruikt (die zijn meestal onveilig en bevatten hele hoge percentages peroxide ook al wordt er wat anders aangegeven op de verpakking – daarom verkopen we zelf geen whitening-strips) OF klanten die dagelijks energy-dranken consumeren (die zijn vaak ontzettend slecht voor tandglazuur en zelfs voor uw hart etc.).

Als u weet dat u altijd last heeft van gevoeligheid als u bijv. wat kouds drinkt of naar de tandarts gaat, dan kunt u ook van tevoren paracetamol oplossen in water en daarmee uw mond spoelen. Dit zorgt ervoor dat u nergens last van krijgt tijdens de behandeling. Dit kunt u overigens ook achteraf doen als u ergens last van heeft.

 

Mijn tanden zijn erg verkleurd, kan ik meer dan 7 sessies achter elkaar doen?

U kunt bij ons maximaal 7 sessies achter elkaar doen op één dag. Heeft u erg verkleurde tanden (donkergeel/bruin/grijs), dan is dat waarschijnlijk niet genoeg om in één dag witte tanden te krijgen. U kunt bij wijze van spreken de volgende dag al terugkomen voor meer sessies, tot u het resultaat heeft bereikt dat u wilt.

We raden dan ook aan om zo snel mogelijk terug te komen voor een vervolg-afspraak en te bleken tot u tevreden bent.

Wij hebben voor 7 sessies gekozen als maximale hoeveelheid op één dag vanwege de lengte van de behandeling (u bent dan zo’n 3 uurtjes bezig), en vanwege veiligheid.

 

Is tanden bleken schadelijk voor mijn tanden? Kan ik permanente schade oplopen?

Het bleken van de tanden kan geen permanente schade veroorzaken, tenzij men zich niet aan de regels houdt tijdens en na het bleken of als men te vaak bleekt. Als u het gewenste resultaat heeft bereikt, en het dan bijhoudt door bijv. eenmaal per 3 a 6 maanden 3 sessies te doen, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Als u vaak komt en vaak veel sessies neemt, dan is dat uiteraard niet goed voor uw tanden. Wel is het belangrijk om te begrijpen dat bijv. regelmatig roken, energy-dranken drinken of zure vruchten consumeren veel slechter is voor uw gebit en tandglazuur dan bleken. Vaak maken klanten zich geen zorgen hierover, maar wel over bleken, daarom is het belangrijk om dit duidelijk te maken.

Daarbij raden we het ook af om whitening-strips te gebruiken. Deze zijn vaak ontzettend schadelijk op korte termijn, al staat er op dat het natuurlijk is of peroxide-vrij (dit klopt namelijk niet, het is onmogelijk om te bleken zonder peroxide). Daarom verkopen wij ze niet, ondanks dat we er goed mee zouden kunnen verdienen.

Eventuele “vlekjes” verdwijnen binnen 24-48 uur. Mocht u ergens last van hebben dan kunt u altijd paracetamol oplossen in water en daarmee uw mond spoelen. Verder is het een goed idee om 24-48 uur voorzichtig te zijn wanneer u uw tanden poetst m.b.t. uw tandvlees, vooral als u veel sessies heeft genomen.

 

Kan ik bleken als ik zwanger ben?

Het effect van bleken tijdens de zwangerschap is niet bekend, daarom is het over het algemeen afgeraden. Ook kunnen uw tanden door de zwangerschapshormonen verkleuren. Er zijn wel klanten die toch willen bleken tijdens de zwangerschap, dat is dan op eigen risico.

 

Kan ik bleken als ik een beugel heb?

Helaas niet. Zodra uw beugel eruit is kunnen wij u helpen.

 

Ik wil bij jullie werken!

Als wij een vacature hebben dan delen we dat meestal op Instagram. Maar je kunt altijd je CV + beschikbaarheid (het liefst incl. normale foto) opsturen naar debiotandenbleker@outlook.com of via WhatsApp.

Als we interesse hebben, dan hoor je van van ons!

 

Hoeveel filialen hebben jullie?

Momenteel (2022) twee: eentje in regio Amsterdam en eentje in regio Rotterdam.

Lorentzplein 36, Badhoevedorp → 0640130128. Stuur ons een appje (24/7) om een afspraak te maken.

Leliestraat 1, Schiedam → 0640747539. Stuur ons een appje (24/7) om een afspraak te maken.

Ons filiaal van Arnhem is verhuisd naar Badhoevedorp.

 

Hoe zit het met de hygiëne?

Wij maken de leuningen, hoofdleuningen, lampen en brillen schoon na elke klant. En uiteraard heeft elke klant een eigen gel-tube met spuitje (de gel-tubes worden met alcohol gereinigd), en een nieuwe mondspreider (die mag je zelfs meenemen naar huis als je wilt!).

Verder worden de kranen en wc dagelijks schoongemaakt, en wordt de zaak zelf regelmatig gestofzuigd en gedweild.

 

Waarom zijn jullie niet altijd geopend?

Wij zijn alleen open op basis van beschikbaarheid en afspraken, dus onze openingstijden verschillen per dag. Zijn er
geen afspraken op een bepaalde tijdstip, dan zijn wij vaak even gesloten op dat moment.

Het is belangrijk dat u ons appt als u wilt komen, al is het last-minute, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan of dat er geen plek is voor u.

De afspraken kunnen over het algemeen gemaakt worden tussen 11:00 en 22:00, maar niet elke tijdstip is vrij op elke dag. Let op: vol = vol.

 

Hoe maak ik een afspraak?

Er kan uitsluitend een afspraak worden gemaakt via WhatsApp, dit kan 24/7. Als u vragen heeft kunt u ze ook via Instagram of iMessage stellen, maar liever via WhatsApp.

Telefonisch kunnen wij u meestal niet te woord staan. Het is vaak te druk om met iedereen een gesprek aan te gaan van 5-10 minuten, waarin vragen worden gesteld die al beantwoord zijn op de website of waarvoor we kant en klare antwoorden hebben staan op WhatsApp.

En telefonisch een afspraak maken gaat meestal nog moeilijker, omdat we heen en weer blijven gaan met tijden en dagen die voor de een uitkomen en de ander niet, waardoor het gesprek bijna altijd via WhatsApp wordt vervolgd.

Daarom hebben wij besloten dat afspraken uitsluitend via WhatsApp kunnen worden gemaakt. Als dat niet mogelijk is voor u, kunt u ons altijd sms-en.

Speciale verzoeken: Als u liever een vrouwelijke of liever een mannelijke behandelaar wilt, dan kunt u dat altijd aangeven. De hoofdbehandelaar is bijna altijd een dame.

Waarschuwing: Afspraken kunnen uitlopen door drukte of door klanten die te laat komen. Probeer dus (kort) na het bleken geen andere afspraak in te plannen. Wij proberen de klant altijd van tevoren te waarschuwen als er uitloop is.

 

Hoe zit het met afspraken via de website?

Het is niet meer mogelijk om afspraken te maken via de website. Het ging vaak mis waardoor er dubbele boekingen waren, of omdat klanten bijv. 1 minuut van tevoren een plekje boeken terwijl alles leegstond en er dus geen personeel aanwezig is (ondanks de waarschuwingen op de website om geen afspraken in te plannen via de website die binnen 24 uur zijn). Nu hebben we zulke situaties gelukkig niet meer.

 

Hoe zit het met aanbetalingen?

Vaak vragen we om een aanbetaling tijdens drukke periodes (zomer) of bij groepjes (2-3-4+).

Als een klant niet komt opdagen, dan is de aanbetaling weg. Dit is omdat wij stoelen bezet houden voor klanten die een afspraak maken, en wij dus andere klanten op dat tijdstip mislopen. Als u ons min. 48 uur van tevoren benadert, dan kunt u de afspraak wel eenmalig verzetten.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Wij zijn een van de goedkoopste blekers (als we niet de goedkoopste zijn!), en we werken met topkwaliteit bleekgel. Daarom kunnen wij bijna 100% garanderen dat u een topresultaat zult krijgen.

Omdat wij al zo goedkoop zijn en om misbruik te voorkomen, geven wij geen geld terug. Verder betaalt u alleen voor de sessies die u daadwerkelijk heeft genomen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor eventuele schade, zij het in onze praktijken of door de behandeling zelf.

Als u een behandeling bij ons neemt, dan gaat u hiermee akkoord.

 

Krijg je altijd resultaat?

Kortgezegd: Ja! Tenminste voor zo’n 99,99% van onze klanten.

Het langere verhaal: om te beginnen is het belangrijk om te begrijpen dat men vaak minimaal 5 tot 7 sessies nodig heeft om een mooi resultaat te behalen. Sommige klanten bereiken dat al na 3 sessies (als ze al witte tanden hebben), maar de meesten niet.

Komt u dus voor de eerste keer en neemt u 3 sessies, dan kan het inderdaad zo zijn dat u niet tevreden bent. Maar dan heeft u gewoon te weinig sessies genomen – zelfs als u nogmaals komt om 3 sessies te nemen is het te weinig. Het gaat namelijk om de hoeveelheid sessies die u achter elkaar neemt; dat zorgt voor het echte verschil.

Hoe meer sessies je achter elkaar doet, hoe langer je aan het bleken bent, des te beter het resultaat. Vandaar dat wij klanten die voor het eerst komen bijna altijd 7 sessies aanraden (tenzij ze al witte tanden hebben).

With this in mind: Als u verkleurde tanden heeft, dan heeft u zowat altijd resultaat. Zijn uw tanden aan de gele kant, dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het resultaat.

Zijn uw tanden aan de witte kant, maar kunnen ze witter, dan heeft u bijna altijd resultaat.

Zijn uw tanden al wit, en wilt u ze alsnog witter, dan kan het zijn dat ze zichtbaar witter worden, maar het kan ook zo zijn dat er maar een klein beetje verschil is, al doe je 7 sessies. Of dat er alleen een tijdelijke “shine” ontstaat die binnen een paar dagen tot weken weg is (omdat de maximale witheid die uw tanden kunnen krijgen al is bereikt bijv. – dit verschilt namelijk per persoon).

Vraag ons gerust om advies! Wij kunnen het vaak beter inschatten dan de klant zelf (vooral omdat veel klanten erg streng zijn op zichzelf en zelfs witte tanden niet wit genoeg vinden).

Heeft u uw tanden goed gebleekt (min. polijsten en 5/7 sessies) en is er maar weinig resultaat (dit komt vrijwel nooit voor), dan is er een grote kans dat als u nog een keer komt het resultaat veel beter is.

Iedereen heeft namelijk een ander gebit en een andere basiskleur. Sommige mensen krijgen na 5 sessies al mooie witte tanden, terwijl anderen pas na 2x 7 sessies te hebben genomen dat resultaat krijgen. Er is ook een kleine groep die nooit spierwitte tanden kan krijgen. Of die juist superwitte tanden krijgen (wat sommige klanten te wit vinden).

In the end kunnen wij dit niet van te voren weten – wij kunnen alleen inschatten en adviseren.

 

Zijn er risico’s aan verbonden?

De behandeling is vrijwel pijnloos en risicoloos als u zich aan de regels houdt tijdens en na het bleken (tijdens: niet spreken of teveel uw mond bewegen). Voelt u toch iets prikken of lichtjes branden, geef dan gelijk aan waar. Zo kunnen wij pijn met bepaalde technieken bijna altijd voorkomen.

Sommige klanten zijn bang voor glazuurschade, maar als u zich aan de regels houdt en niet wekelijks uw tanden komt bleken, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Zo kunnen bijv. zure fruitsoorten en energy-dranken veel schadelijker zijn voor tandglazuur, maar uiteraard is er niets aan de hand als u met mate eet/drinkt en erna uw mond spoelt. We raden wel aan om energy-dranken zoveel mogelijk te vermijden i.v.m. glazuurschade en andere aandoeningen die ontstaan door consumptie van deze dranken.

BLEKEN IS OP EIGEN RISICO.

Wij geven geen geld terug. Dit is omdat de klant zelf de verantwoordelijkheid dient te nemen om zichzelf te informeren alvorens de behandeling te ondergaan (en omdat de tanden toch witter zijn geworden). Kiest u er dan toch voor om uw tanden te bleken, dan is het op eigen risico.